Hyttene

Hytter det er godt å komme til

I Veggli Fjellgrend bygges det moderne hytter med et stilfullt uttrykk som samtidig bærer med seg norske tradisjoner. Her får du høy kvalitet, en rekke fasiliteter og fantastisk bokomfort.

Hyttene fra Lende ligger godt i terrenget og passer inn i omgivelsene. De har et moderne, men dempet design preget av naturlige materialer som tre og torv. Innsiden er romslig og innholdsrik med smarte planløsninger. Store vinduer slipper naturen inn.

Modellen Lende Luftig har ekstra takhøyde. Det gir en høyere hems, mer plass og større bruksareal. Veggli Fjellgrend vil bestå av 32 hytter av typen Lende Luftig 80.

Les mer på lendehytter.no

LENDE LUFTIG 80

  • 80 m² BRA
  • 4 soverom
  • 9 sengeplasser
  • 2 bad
  • Badstue
  • Takoverbygget terrasse
  • Tilvalgsløsninger

Kvaliteter

Lende Luftig kombinerer funksjonelle løsninger med rom for komfort. Her er alt lagt til rette for et godt hytteliv.

Hyttene leveres med behandlet-pakke innvendig og utvendig. På taket er det torv med vekstgaranti og 2 års serviceavtale. Ladestasjon for el-bil er inkludert på tilhørende parkeringsplass.

Kjøkkeninnredning fra kvalitetsleverandøren HTH. Det er sort finish på blandebatteri, lysbrytere og stikkontakter. På gulvet er det Kährs Eik VIGO 15 mm 1-stavs plank.

Peisen fra Meteor er plassert så du får glede av den enten du slapper av på sofaen eller sitter til bords. Det er varmekabler i gulvene i alle rom i 1. etasje. Hytta leveres med fiber og SIKOM «Ring-Hytta-Varm».

2. etasje inneholder 3 soverom, bad og et ekstra oppholdsrom. Her kan du uten tillegg i prisen velge mellom tett vegg med stort vindu eller åpen løsning med glassrekkverk.

Full takhøyde i stuen med store vinduer helt oppunder taket drar naturen inn i hytta. Glassrekkverk i 2. etasje gir fint lysinnslipp og en fantastisk utsikt.

3 av hyttas 4 soverom ligger i 2. etasje. Alle soverommene har behandlet panel på veggene og Kährs Eik VIGO 15 mm 1-stavs plank på gulvet.

Det romslige hovedsoverommet i 1. etasje har universal utforming. Vinduet strekker seg helt ned til gulvet og lar deg våkne til synet av den flotte naturen utenfor.

I salg nå

Solrike hytter med høy standard

De første to trinnene i Veggli Fjellgrend er i salg nå.